OM

Vem är jag?
Jag heter Ove Lundkvist och är född och uppvuxen i Örebro. Min första kamera fick jag som sexåring och har sedan dess haft ett passionerat förhållande till bilden. Mina första bildintressen var människor och natur vilket följt mig genom livet. Jag har sedan dess utvecklats i flera områden, och gör så fortfarande.

 

Jag har varit yrkesverksam fotograf sedan 2005 och mina uppdrag är både varierande och utmanande. Mina kunder är allt från privatpersoner till reklambyråer. Det som är gemensamt för alla uppdrag är att vi tillsammans för en dialog där jag är lyhörd på kundens önskemål. Det finns många sätt och tekniker för att komma till ett bra slutresultat. Allt från att med enkla medel ta en tilltalande bild till avancerade projekt med flera bilder som sedan monteras och retuscheras i ett bildbehandlingsprogram.

 

Jag har jobbat drygt 15 år på reklambyrå där min kunskap och erfarenhet gör att jag har mer i bagaget än fotografering. Allt från avancerad bildretusch till kreativa processer med syfte att nå ett slutresultat som överstiger kundens förväntan. Den kunskapen kan överföras till både privatpersoner och företag.

 

Mobil studio

Jag är en "on location" fotograf vilket innebär att jag kommer till kunden och bygger allt ifrån en liten till stor och avancerad studio. Allt beroende på uppdragets natur och storlek.

 

Hur vill du ha din bild?

Kontakta mig och berätta om dina tankar så hjälper jag dig att förverkliga dina bilder.

 

MAGIC IMAGE SWEDEN AB

Kumminvägen 110

702 18 Örebro

0708-198110

info@magicimage.se

Allt innehåll på den här webbplatsen är skyddat enligt lagen om copyright © 2018 Magic Image Sweden AB