PORTRÄTT

Kampanj - gäller fram till 30 april 2019

För 1200 kr får du 1 timma i studio. Du väljer sedan 5 av dina favoriter och jag grundställer dem i både färg och svartvit. Sedan får du 5x2 bilder som högupplösta digitala bildfiler levererade via WeTransfer. Vill du ha fler bilder från samma session så kostar de 150 kr/st. Önskar du få bilderna lätt retucherade tillkommer kostnad på 250 kr/bild. För avancerad retouch, fråga om pris.

Att komma nära en person och fånga personligheten på bild är fascinerande på många sätt. Det börjar med att jag studerar personens manér och se hur olika rörelser föregår den andra. Jag studerar även olika vinklar och skapar en karta i minnet över alla samverkande rörelser. När jag sedan ska fånga personligheten på bild är det korta ögonblick jag har på mig. Missar jag det tar det en stund innan nästa kommer. Det finns även en viss sorts psykologi inblandat när en del blir direkt obekväma när kameran kommer fram och alla rörelsemönster jag registrerat inte längre gäller. Men när jag väl fått personen i fråga att slappna av framför kameran så kommer de normala rörelsemönstren tillbaka igen.

 

Som porträttfotograf har jag jobbat med en mängd olika personligheter och det är alltid en utmaning att fotografera personporträtt. Det finns något vackert hos alla människor, och det vill jag fånga på bild.

Alla har olika syften och användningsområden för sina porträttbilder. Det kan vara allt i från studenten till ett reportage i ett magasin. Oavsett vilket så är det personligheten jag vill fånga och ibland även förstärka den på ett positivt sätt. Det är skillnad på passfoto och porträttfoto då passfoto är en rå avbildning för att vara igenkännande vid identifiering. Porträttfotografering tar lite längre tid då det tillåter att man tar fram fler sidor av din personlighet och dessutom att man har en konstnärlig frihet.

 

Vilket behov har du för porträttbilder? Kontakta mig för pris och hur jag kan hjälpa till med porträttbilder på dig.

SKICKA EN FÖRFRÅGAN

Skickar formuläret…

Servern påträffade ett fel.

Ditt meddelande är skickat. Tack för din förfrågan.

MAGIC IMAGE SWEDEN AB

Kumminvägen 110

702 18 Örebro

0708-198110

info@magicimage.se

Allt innehåll på den här webbplatsen är skyddat enligt lagen om copyright © 2018 Magic Image Sweden AB